torsdag 21 mars 2013

Chevresallad med päronchutney




Chèvresallad med päronchutney

4 portioner

Ingredienser:
50 g blandad sallad (t ex ruccola, strimlad isbergsallad, röd mangold, frissé och mache) 
0.5 st skivad gurka 
10 st klyftade körsbärstomater 
150 g chèvre 
15 st valnötskärnor 
1 dl färsk timjan 


Dressing:
4 msk linfröolja 
2 msk balsamvinäger 
1 msk honung 
Salt 
Vitpeppar 
4 tsk päronchutney 


Päronchutney:
2 st stora gröna päron 
1 st lime 
3 tsk flytande honung 
2 tsk strösocker 
0.5 tsk askorbinsyra 
Färsk ingefära ca 2 cm lång 
1 msk päronkonjak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar